DECÀLEG de CGLU per a les conseqüències de la COVID-19

Garantir l’accés als serveis públics, l’aprovació d’un acord ecològic mundial que faci que les nostres comunitats siguin més resistents a futurs brots i l’establiment d’un marc d’igualtat reforçat en la planificació urbana, són alguns dels 10 principis que guiaran als governs locals i regionals després de la crisi ocasionada per la COVID-19.


En el context actual de pandèmia, els governs locals i regionals de tot el món estan al capdavant dels esforços per a superar els desafiaments. Actuen com a aliats d’altres esferes de govern, de la comunitat científica i com a actors globals amb un important poder de transformació i convocatòria.


El Decàleg per a l’era de la COVID-19 constitueix el seu ideari polític per al futur. Orienta la seva actuació internacional i dóna forma al seu pensament per al futur de la humanitat, centrant-se en el compromís de construir un món solidari.

A video by CAD Productions.


Geisel García Graña
Geisel García Graña
Geisel és responsable de comunicació i ecosistemes en GlobalCAD i consultora en temes de comunicació i ciutats sostenibles. És doctora en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona. @geiselgg