Gestiona la teva organització amb èxit durant la COVID-19

Un enfocament pràctic, col·laboratiu i senzill per a ajudar les petites i mitjanes empreses, organitzacions i ONGs a fer front a la crisi de la COVID-19.

El món tal com el coneixem ha canviat. En qüestió de setmanes hem passat de viure la nostra vida normal a estar confinats a les nostres cases, aïllats dels nostres amics i familiars. Més enllà dels efectes que la COVID-19 ha tingut sobre nosaltres com a individus, les mesures que s’estan imposant per a detenir la propagació del virus també han causat un enorme impacte en la nostra activitat econòmica. 

Aquest document constitueix la nostra humil manera de tractar de contribuir a millorar la situació de les petites i mitjanes empreses, emprenedors i organitzacions socials que s’enfronten a un canvi sense precedents en el funcionament dels seus negocis. Oferim la nostra experiència en serveis de consultoria i posarem en pràctica els nostres mètodes per a ajudar aquests negocis, no sols a sobreviure a la crisi, sinó a aprendre d’ella i adaptar-se, havent establert pràctiques més sostenibles i resistents.

Adapta la teva organització durant la COVID-19 

Com que volem ajudar, proposem aplicar les eines i metodologies que hem utilitzat en molts dels nostres projectes així com utilitzar la nostra experiència liderant equips a distància i les relacions amb els clients per donar suport a les petites empreses que manquen d’aquesta experiència. Aquest és el pla d’acció que oferim:

Segueix la nostra metodologia per a manejar la teva organització durant la crisi:

1. Baixa el nostre manual “Gestiona la teva organització amb èxit durant la COVID-19 i aconsegueix recomanacions i eines per a ajudar-te a gestionar la teva organització durant la crisi.

2. Emplena la nostra enquesta online, una eina d’autoavaluació que t’ajudarà a identificar els reptes i potencials de la teva organització.

3. Rep tutoria en línia de GlobalCAD. Després de completar l’enquesta, envia’ns un correu a info@globalcad.org per a obtenir sessions amb els nostres experts de manera pro-bo.

Són temps difícils, però estem convençuts que junts, ho superarem. Digues-nos com et podem ajudar.