Tallers liderats per CAD, reportats pels tres mitjans més llegits de Guyana

GlobalCAD  va realitzar diversos tallers a Guyana al maig de 2018, en el marc de l’assessoria per a la participació en la Reducció d’Emissions per Desforestació i Degradació Forestal (REDD+) i les activitats de Preparació en el país. La consulta va permetre involucrar a les comunitats en el diàleg sobre com es pot implementar aquest projecte. A més, es va administrar in situ un qüestionari i exercicis per comprendre les percepcions sobre la desforestació i la degradació dels boscos.

Els tallers també van permetre acomodar i integrar les necessitats i expectatives dels participants del projecte; comprometre’ls i afavorir la seva disposició a participar i buscar solucions.

Un total de 179 representants de 49 comunitats van participar en els sis tallers celebrats a les regions de l’interior. En els tallers celebrats a Georgetown, van participar 43 membres d’agències i organitzacions.

Els tres mitjans de premsa guyaneses més importants van reportar el començament de la consultoria impulsada per GlobalCAD  per lluitar contra la desforestació al país sud-americà.

Guyana Times

 

Guyana Chronicles

 

Stabroek News