Negocis inclusius i empreses espanyoles. El moment de no deixar a ningú enrere

En l’informe ‘Negocis inclusius i empreses espanyoles. El moment de no deixar a ningú enrere’, realitzem una estudi de la situació actual dels negocis inclusius en el sector privat espanyol, tant en països en vies de desenvolupament com a Espanya. Oferim, amb l’Observatori empresarial contra la pobresa, una definició dels negocis inclusius, la seva situació actual i com el sector privat pot veure en ells un camí per sumar-se als nous ODS i fer-ho des del cor del seu propi negoci.

Es plantegen també línies d’acció des de la cadena de valor de l’empresa, oferint productes i serveis per a la base de la piràmide, incloent als grups vulnerables entre la seva cadena de proveïdors o el seu equip de treball, són alguns d’aquests camins.